imageRókusi csomópont
imageA projekt bemutatása

imageTudta-e, hogy
  • Szeged első alacsonypadlós trolibusza egy Škoda 21Tr típus volt?

  • Szegeden 1908. október 1-jén indult útnak az első villamos?

  • Szeged épülő 2-es villamos vonala lesz Magyarország első, valódi füvesített villamospályája?

Szeged, június 14. – Megkezdődik az 1-es villamosvonal belvárosi szakaszának rekonstrukciója, ezért június 16. csütörtöktől munkaterület lesz a villamosvonal Széchenyi téri és Aradi vértanúk téri vágányzóna szakasza. Továbbá teljesen lezárják a Zrínyi és a Kelemen utcát. Az 1-es villamos helyett pótlóbusz közlekedik kerülőúton, az autóforgalmat elterelik. Torlódásokra kell számítani, érdemes elkerülni a Belvárosi hidat is. A munkálatok a tervek szerint novemberben fejeződnek be. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!


Tovább...

Megkezdődik az 1-es villamosvonal belvárosi szakaszának rekonstrukciója, ezért június 16. csütörtöktől munkaterület lesz a villamosvonal Széchenyi téri és Aradi vértanúk téri vágányzóna szakasza. Továbbá teljesen lezárják a Zrínyi és a Kelemen utcát. Az 1-es villamos helyett pótlóbusz közlekedik kerülőúton, az autóforgalmat elterelik. Torlódásokra kell számítani, érdemes elkerülni a Belvárosi hidat is. A munkálatok a tervek szerint novemberben fejeződnek be. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!


Tovább...

We inform our passengers that the downtown section of Tram Line No. 1 is under construction from June 16 to November 2011 as part of the Szeged Electric Public Transport Development Project. To see tram and trolley traffic changes in the first reconstruction period from June 16 to August 2011, click here.


Tovább...

A 4-es villamosvonal rekonstrukciója keretében a tervek szerint június 15-én, szerdán reggeltől június 17-én, pénteken délutánig lezárják a József Attila sugárút és a Murányi utca kereszteződését. Június 16-án, csütörtökön reggeltől június 18-án, szombaton délutánig pedig a József Attila sugárút és a Kecskeméti utca kereszteződését zárják le. Kérjük, figyelmesen közlekedjenek!


Tovább...

A 4-es villamosvonal rekonstrukciója keretében a tervek szerint június 15-én, szerdán reggeltől június 17-én, pénteken délutánig lezárják a József Attila sugárút és a Murányi utca kereszteződését. Június 16-án, csütörtökön reggeltől június 18-án, szombaton délutánig pedig a József Attila sugárút és a Kecskeméti utca kereszteződését zárják le. Kérjük, figyelmesen közlekedjenek!


Tovább...

Szeged, június 3. – A 4-es villamosvonal rekonstrukciója keretében elkészült a Tisza Lajos körúti Centrum megállóhely burkolata. Június 6-án hétfőtől ismét a korábbiak szerint megállnak a tömegközlekedési járművek a megállóban.


Tovább...

A 4-es villamosvonal rekonstrukciója keretében elkészült a Tisza Lajos körúti Centrum megállóhely burkolata. Június 6-án hétfőtől ismét a korábbiak szerint megállnak a tömegközlekedési járművek a megállóban.


Tovább...

Szeged, május 27. – A 4-es villamosvonal rekonstrukciója keretében a József Attila sugárút és a Brüsszeli körút kereszteződésében a vágányzóna teljes lezárásra kerül május 28. szombaton este 8 órától május 29. vasárnap reggel 8 óráig. Az útzár idejére korlátozzák a forgalmat. Ugyanakkor elkészült a felújítás a József Attila sgt. és a Makkosházi krt. kereszteződésében, itt vasárnaptól helyreáll az eredeti forgalmi rend. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!


Tovább...

A 4-es villamosvonal rekonstrukciója keretében a József Attila sugárút és a Brüsszeli körút kereszteződésében a vágányzóna teljes lezárásra kerül május 28. szombaton este 8 órától május 29. vasárnap reggel 8 óráig. Az útzár idejére korlátozzák a forgalmat. Ugyanakkor elkészült a felújítás a József Attila sgt. és a Makkosházi krt. kereszteződésében, itt vasárnaptól helyreáll az eredeti forgalmi rend. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!


Tovább...

Szeged, május 19. – A 2-es villamosvonal kiépítése a tervek szerint május 20. pénteken a Rókusi körút és a Körtöltés utca kereszteződésében burkolatépítéssel folytatódik. A munka előreláthatólag két hétig tart és forgalomkorlátozást von maga után. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!


Tovább...

A 2-es villamosvonal kiépítése a tervek szerint május 20. pénteken a Rókusi körút és a Körtöltés utca kereszteződésében burkolatépítéssel folytatódik. A munka előreláthatólag két hétig tart és forgalomkorlátozást von maga után. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!


Tovább...

Szeged, május 13. – A 4-es villamosvonal rekonstrukciója a tervek szerint május 15. vasárnaptól a József Attila sugárút és a Brüsszeli körút kereszteződésében folytatódik. A pályazóna felújítása előreláthatólag két hétig tart. A munkálatokra két ütemben kerül sor félpályás útzár mellett. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!


Tovább...

A 4-es villamosvonal rekonstrukciója a tervek szerint május 15. vasárnaptól a József Attila sugárút és a Brüsszeli körút kereszteződésében folytatódik. A pályazóna felújítása előreláthatólag két hétig tart. A munkálatokra két ütemben kerül sor félpályás útzár mellett. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!


Tovább...

Szeged, május 12. – A 4-es villamosvonal rekonstrukciója keretében a tervek szerint folytatódik a tömegközlekedési sáv felújítása a Tisza Lajos körút középső szakaszán. Megerősítik a Centrum megálló burkolatát és befejezik a vágányzóna aszfaltozását. A munkálatok a tömegközlekedés korlátozásával járnak. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!


Tovább...
Forgalmi változások

Péntektől garanciális javítás a jelzőlámpás körforgalomban >>

Az őszi iskolaszünetben, október 24. és november 2. között a kivitelező garanciálisan javítja a burkolatba épített világító fényeket a Kossuth L. sgt.-Vásárhelyi Pál utcai jelzőlámpás körforgalomban. A javítás alatt a jelzőlámpák nem működnek, egysávos körforgalmi rend lesz érvényben. Kérjük az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a körforgalomban, különös tekintettel a villamosra!

2014. október 21.

Június 16-tól javítják a Kossuth Lajos sugárúti tömegközlekedési sáv burkolathibáit >>

Szeged, június 10. – Június 16-tól az 1-es villamosvonal Kossuth Lajos sugárúti szakaszán vágányzónán belüli útburkolati javítások kezdődnek, amely során a tömegközlekedés rendje ideiglenesen megváltozik. A garanciális javítás keretében zajló munkálatok várhatóan augusztus elejéig tartanak majd. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!

2014. június 12.
Hírek

Meghívó Szeged új tömegközlekedési térképeinek sajtóbemutatójára >>

Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt sajtótájékoztatójára Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt keretében elkészült Szeged aktuális tömegközlekedési térképe hagyományos és sematikus változatban is.

2015. november 02.

SAJTÓKÖZLEMÉNY 10. 07 >>

LEZÁRULT A NAGYPROJEKT

Szeged, október 7. – A Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt 2008 nyarán kezdődött és most sikeresen zárul. A projekt szakmai tartalmát teljes mértékben sikerült megvalósítani, sőt az eredeti célkitűzésekhez képest több mint egy milliárd forint értékben többletberuházások is megvalósultak.

2015. október 28.

SAJTÓKÖZLEMÉNY 09. 30 >>

ÜZEMBIZTONSÁGOT NÖVELŐ, KIEGÉSZÍTŐ BERUHÁZÁSOK VALÓSULTAK MEG

Szeged, szeptember 30. – A Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt keretében üzembiztonságot növelő, kiegészítő beruházások valósultak meg a 13 új járműből álló trolibuszflotta leszállítása óta eltelt időszakban, egyrészt a projekt maradék pénzforrásainak felhasználásával, másrészt a Kormány által jóváhagyott többlettámogatási összegből.

2015. október 28.