imageRókusi csomópont
imageA projekt bemutatása

imageTudta-e, hogy
  • Szegeden 1974. október 1-jétől vezették be a kalauz nélküli közlekedést?

  • a fontosabb megállóhelyeken elektronikus kijelzők fogják mutatni, hogy melyik viszonylat járművének érkezése mikor várható?


Változik a forgalmi rend a József Attila sugárút Murányi utcai és Kecskeméti utcai kereszteződés

2011. június 11.

A 4-es villamosvonal rekonstrukciója keretében a tervek szerint június 15-én, szerdán reggeltől június 17-én, pénteken délutánig lezárják a József Attila sugárút és a Murányi utca kereszteződését. Június 16-án, csütörtökön reggeltől június 18-án, szombaton délutánig pedig a József Attila sugárút és a Kecskeméti utca kereszteződését zárják le. Kérjük, figyelmesen közlekedjenek!

A 4-es villamosvonal rekonstrukcióját végző MTV4 Konzorcium cseréli a vágányokat a József Attila sugárút Murányi utcai és Kecskeméti utcai kereszteződésében. Ezért a tervek szerint teljesen lezárják a József Attila sugárút és a Murányi utca kereszteződését június 15-én, szerdán reggeltől június 17-én, pénteken délutánig. A József Attila sugárút és a Kecskeméti utca kereszteződését pedig előreláthatólag június 16-án, csütörtökön reggeltől június 18-án, szombaton délutánig zárják le. A kivitelező előre gyártott vasbeton elemeket épít be a pályaszerkezetbe, és helyreállítja ezt követően az aszfaltburkolatok kapcsolatát a vágánymezővel.

 

Forgalmi változások

Péntektől garanciális javítás a jelzőlámpás körforgalomban >>

Az őszi iskolaszünetben, október 24. és november 2. között a kivitelező garanciálisan javítja a burkolatba épített világító fényeket a Kossuth L. sgt.-Vásárhelyi Pál utcai jelzőlámpás körforgalomban. A javítás alatt a jelzőlámpák nem működnek, egysávos körforgalmi rend lesz érvényben. Kérjük az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a körforgalomban, különös tekintettel a villamosra!

2014. október 21.

Június 16-tól javítják a Kossuth Lajos sugárúti tömegközlekedési sáv burkolathibáit >>

Szeged, június 10. – Június 16-tól az 1-es villamosvonal Kossuth Lajos sugárúti szakaszán vágányzónán belüli útburkolati javítások kezdődnek, amely során a tömegközlekedés rendje ideiglenesen megváltozik. A garanciális javítás keretében zajló munkálatok várhatóan augusztus elejéig tartanak majd. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!

2014. június 12.
Hírek

Meghívó Szeged új tömegközlekedési térképeinek sajtóbemutatójára >>

Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt sajtótájékoztatójára Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt keretében elkészült Szeged aktuális tömegközlekedési térképe hagyományos és sematikus változatban is.

2015. november 02.

SAJTÓKÖZLEMÉNY 10. 07 >>

LEZÁRULT A NAGYPROJEKT

Szeged, október 7. – A Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt 2008 nyarán kezdődött és most sikeresen zárul. A projekt szakmai tartalmát teljes mértékben sikerült megvalósítani, sőt az eredeti célkitűzésekhez képest több mint egy milliárd forint értékben többletberuházások is megvalósultak.

2015. október 28.

SAJTÓKÖZLEMÉNY 09. 30 >>

ÜZEMBIZTONSÁGOT NÖVELŐ, KIEGÉSZÍTŐ BERUHÁZÁSOK VALÓSULTAK MEG

Szeged, szeptember 30. – A Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt keretében üzembiztonságot növelő, kiegészítő beruházások valósultak meg a 13 új járműből álló trolibuszflotta leszállítása óta eltelt időszakban, egyrészt a projekt maradék pénzforrásainak felhasználásával, másrészt a Kormány által jóváhagyott többlettámogatási összegből.

2015. október 28.