imageRókusi csomópont
imageA projekt bemutatása

imageTudta-e, hogy
  • A B+R kerékpártárolók őrzöttek és ingyenesen használhatók lesznek?

  • A B+R kerékpártárolók őrzöttek és ingyenesen használhatók lesznek?

  • A B+R kerékpártárolók őrzöttek és ingyenesen használhatók lesznek?

Péntektől változik a forgalmi rend a Markovits és a Vitéz utcában

2010. április 15.

Szeged, 2010. április 15. - Új szakaszához érkeztek a szegedi 8-as trolivonal meghosszabbításának munkálatai. Csütörtökön a tervek szerint időszakos útlezárásra kell számítani aszfaltozás miatt a Vitéz utcában. Péntektől jelentős és végleges forgalmi rend változások lépnek életbe a két utcában. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!

Április 15-én, csütörtökön a tervek szerint a Vitéz utca burkolatát aszfaltozza a szegedi 8-as trolivonal meghosszabbítását végző kivitelező. A munkálatok ideje alatt időszakos forgalomkorlátozásokra kell számítani. A közlekedést jelzőőrök segítik. Az útburkolati jeleket a két utcában - a technológiai sorrendnek megfelelően - a jövő héten festik fel. A közlekedőket jelzőtáblák segítik.

Április 16-án, pénteken délután 17 órától jelentősen változik a forgalmi rend Szegeden, a Markovits és a Vitéz utcában. A Markovits utca véglegesen egyirányú lesz a Semmelweis utcától a Boldogasszony sugárút felé. Az utcában parkolás tilalom érvényes. Kerékpárosok behajthatnak a forgalommal szemben is.

A folytatásban a Vitéz utca ugyancsak egyirányú lesz a Boldogasszony sugárúttól a Szentháromság utca felé. Parkolni csak a táblával kijelölt helyen, a belváros felőli oldalon lehet. A kerékpárosok ebbe az utcába is behajthatnak a forgalommal szemben.

A Semmelweis utca változatlanul kétirányú marad. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!

Forgalmi változások

Péntektől garanciális javítás a jelzőlámpás körforgalomban >>

Az őszi iskolaszünetben, október 24. és november 2. között a kivitelező garanciálisan javítja a burkolatba épített világító fényeket a Kossuth L. sgt.-Vásárhelyi Pál utcai jelzőlámpás körforgalomban. A javítás alatt a jelzőlámpák nem működnek, egysávos körforgalmi rend lesz érvényben. Kérjük az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a körforgalomban, különös tekintettel a villamosra!

2014. október 21.

Június 16-tól javítják a Kossuth Lajos sugárúti tömegközlekedési sáv burkolathibáit >>

Szeged, június 10. – Június 16-tól az 1-es villamosvonal Kossuth Lajos sugárúti szakaszán vágányzónán belüli útburkolati javítások kezdődnek, amely során a tömegközlekedés rendje ideiglenesen megváltozik. A garanciális javítás keretében zajló munkálatok várhatóan augusztus elejéig tartanak majd. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!

2014. június 12.
Hírek

Meghívó Szeged új tömegközlekedési térképeinek sajtóbemutatójára >>

Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt sajtótájékoztatójára Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt keretében elkészült Szeged aktuális tömegközlekedési térképe hagyományos és sematikus változatban is.

2015. november 02.

SAJTÓKÖZLEMÉNY 10. 07 >>

LEZÁRULT A NAGYPROJEKT

Szeged, október 7. – A Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt 2008 nyarán kezdődött és most sikeresen zárul. A projekt szakmai tartalmát teljes mértékben sikerült megvalósítani, sőt az eredeti célkitűzésekhez képest több mint egy milliárd forint értékben többletberuházások is megvalósultak.

2015. október 28.

SAJTÓKÖZLEMÉNY 09. 30 >>

ÜZEMBIZTONSÁGOT NÖVELŐ, KIEGÉSZÍTŐ BERUHÁZÁSOK VALÓSULTAK MEG

Szeged, szeptember 30. – A Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt keretében üzembiztonságot növelő, kiegészítő beruházások valósultak meg a 13 új járműből álló trolibuszflotta leszállítása óta eltelt időszakban, egyrészt a projekt maradék pénzforrásainak felhasználásával, másrészt a Kormány által jóváhagyott többlettámogatási összegből.

2015. október 28.