imageRókusi csomópont
imageA projekt bemutatása

imageTudta-e, hogy
  • a Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt 20 elemből áll, és a teljes közösségi közlekedési hálózat megújul a fejlesztéseknek köszönhetően?

  • a Pulz utcai villamosremízben új szervizcsarnok is épül, amely minden tekintetben alkalmas lesz az új villamosok vizsgálatára, javítására?

  • néhány nagyobb csomópontban érintőképernyős gépek segítik majd az útvonal-tervezést, a legmegfelelőbb járatok kiválasztását?

Árubeszerzés: jármű-helymeghatározó rendszerek

2012. 07. 02.

Szeged elektromos tömegközlekedése fejlesztése projekt keretében intelligens diszpécserrendszer kialakítása, utastájékoztatási és utasinformációs rendszer integrált fejlesztése, eszközök szállítása, rendszer kiépítése és beüzemelése
 

A pályázat részletesebb tartalma:

Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt keretében vállalkozási elemekkel vegyes szállítási szerződés Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projektkeretében intelligens diszpécserrendszer kialakítására, az utastájékoztatási és utasinformációs rendszerintegrált fejlesztésére, az eszközök szállítására, a rendszer kiépítésére, beüzemelésére és kiegészítőszolgáltatások nyújtására.

A teljes anyag letölthető:  pdf letöltés

 

Eredmény

2012. 10. 17.

Szeged elektromos tömegközlekedése fejlesztése projekt keretében intelligens diszpécserrendszer kialakítása, utastájékoztatási és utasinformációs rendszer integrált fejlesztése, eszközök szállítása, rendszer kiépítése és beüzemelése

Eljárás típusa: Árubeszerzés közösségi nyílt eljárásban

Pályázat azonosítója: 21793/2012/SZMJVÖ

 

Nyertes ajánlattevő:

Delta Systems Kft.

1033 Budapest, Szentendrei út 39-53.

További információért kérjük, töltse le az eredmény hirdetményt: pdf letöltés

Forgalmi változások

Péntektől garanciális javítás a jelzőlámpás körforgalomban >>

Az őszi iskolaszünetben, október 24. és november 2. között a kivitelező garanciálisan javítja a burkolatba épített világító fényeket a Kossuth L. sgt.-Vásárhelyi Pál utcai jelzőlámpás körforgalomban. A javítás alatt a jelzőlámpák nem működnek, egysávos körforgalmi rend lesz érvényben. Kérjük az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a körforgalomban, különös tekintettel a villamosra!

2014. október 21.

Június 16-tól javítják a Kossuth Lajos sugárúti tömegközlekedési sáv burkolathibáit >>

Szeged, június 10. – Június 16-tól az 1-es villamosvonal Kossuth Lajos sugárúti szakaszán vágányzónán belüli útburkolati javítások kezdődnek, amely során a tömegközlekedés rendje ideiglenesen megváltozik. A garanciális javítás keretében zajló munkálatok várhatóan augusztus elejéig tartanak majd. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!

2014. június 12.
Hírek

Meghívó Szeged új tömegközlekedési térképeinek sajtóbemutatójára >>

Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt sajtótájékoztatójára Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt keretében elkészült Szeged aktuális tömegközlekedési térképe hagyományos és sematikus változatban is.

2015. november 02.

SAJTÓKÖZLEMÉNY 10. 07 >>

LEZÁRULT A NAGYPROJEKT

Szeged, október 7. – A Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt 2008 nyarán kezdődött és most sikeresen zárul. A projekt szakmai tartalmát teljes mértékben sikerült megvalósítani, sőt az eredeti célkitűzésekhez képest több mint egy milliárd forint értékben többletberuházások is megvalósultak.

2015. október 28.

SAJTÓKÖZLEMÉNY 09. 30 >>

ÜZEMBIZTONSÁGOT NÖVELŐ, KIEGÉSZÍTŐ BERUHÁZÁSOK VALÓSULTAK MEG

Szeged, szeptember 30. – A Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt keretében üzembiztonságot növelő, kiegészítő beruházások valósultak meg a 13 új járműből álló trolibuszflotta leszállítása óta eltelt időszakban, egyrészt a projekt maradék pénzforrásainak felhasználásával, másrészt a Kormány által jóváhagyott többlettámogatási összegből.

2015. október 28.