imageRókusi csomópont
imageA projekt bemutatása

imageTudta-e, hogy
  • az elektromos tömegközlekedés fejlesztési projekt keretében a megállóhelyeket úgy alakítják ki, hogy a mozgássérültek is akadálymentesen, rámpán keresztül közelíthessék meg?

  • a villamos Kresz-szerinti besorolása: Gépjárműnek nem minősülő motoros jármű?

  • a Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt 20 elemből áll, és a teljes közösségi közlekedési hálózat megújul a fejlesztéseknek köszönhetően?

PR és marketingkommunikációs szolgáltatások

Kiírás

2012. 03. 09.

Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt megvalósítás keretében a PR és marketingkommunikációs szolgáltatások nyújtása

Pályázat azonosítója: 3594/2012/SZMJVÖ
Eljárás típusa: Szolgáltatás beszerzés közösségi nyílt eljárásban
Részvételi jelentkezési határidő: 2012. március 27. 11 óra

A pályázat részletesebb tartalma:

Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt keretében a PR és marketingkommunikációs szolgáltatások nyújtása az alábbiak szerint:
• nyomtatott sajtómegjelenések 14 db (nyomtatott sajtó, sajtóközlemények),
• elektronikus megjelenés (televizió, internetes honlap)
• nyomdai kiadványok kb. 390 ezer db (prospektus, szórólap)
• marketing szolgáltatások: sajtófigyelés, sajtómegjelenések összegyűjtése, médiaelemzés, ügyfélszolgálat, közmeghallgatás, lakossági fórumok lebonyolításában részvétel, archiválási feladatok a műszaki leírásban részletezett előírások figyelembevételével.
Feladatkörönként Ajánlattevő részletes tevékenységét a közbeszerzési műszaki leírás határozza meg feladatokra és projektekre bontva.
(adott esetben, csak számokkal)

Részvételi felhívás megjelent:

        *  Közbeszerzési Értesítő 30. lapszám, 2012. március 9. pdf letöltés

2009. 03. 11.

Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt megvalósítás keretében a PR és marketingkommunikációs szolgáltatások nyújtása

Pályázat azonosítója: 106161/2008./SZMJVÖ
Eljárás típusa: Szolgáltatás beszerzés gyorsított meghívásos közösségi nyílt eljárásban
Részvételi jelentkezési határidő: 2009. március 27. 11 óra

A pályázat részletesebb tartalma:

Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt keretében a PR és marketingkommunikációs stratégia 2009-2011-re elkészítése és megvalósítása. Ennek keretében:

hirdető és emlékeztető táblák készítése, nyomtatott sajtómegjelenések, elektronikus megjelenések, nyomdai kiadványok, fotódosszié készítése,  DM kampány, közvélemény kutatás lebonyolítása, rendezvények szervezése, reklám ajándékok biztosítása, egyéb marketing szolgáltatások: sajtófigyelés, utastájékoztatás, lakossági fórumok lebonyolításában részvétel, dokumentációs feladatok teljesítése a műszaki leírásban részletezett előírások figyelembevételével.

Részvételi felhívás megjelent:

    * 1) TED 2009/S 49-071331, 2009. március 12. pdf letöltés
    * 2) Közbeszerzési Értesítő 31. lapszám, 2009. március 16. pdf letöltés

Eredmény

2011. 09. 16.

Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt megvalósítás keretében a PR és marketingkommunikációs szolgáltatások nyújtása - Tájékoztató a szerződés módosításáról

    Pályázat azonosítója: 106161/2008/SZMJVÖ
    Nyertes ajánlattevő:
    Lapcom Kft.
    9021 Győr, Újlak u. 4/A.
  
További információért kérjük, töltse le a tájékoztatót: pdf letöltés

 

2009. 05. 26.

Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt megvalósítás keretében a PR és marketingkommunikációs szolgáltatások nyújtása

    Pályázat azonosítója: 106161/2008/SZMJVÖ
    Nyertes ajánlattevő:
    Lapcom Kft.
    9021 Győr, Újlak u. 4/A.
  
További információért kérjük, töltse le az eredmény hirdetményt: pdf letöltés


Forgalmi változások

Péntektől garanciális javítás a jelzőlámpás körforgalomban >>

Az őszi iskolaszünetben, október 24. és november 2. között a kivitelező garanciálisan javítja a burkolatba épített világító fényeket a Kossuth L. sgt.-Vásárhelyi Pál utcai jelzőlámpás körforgalomban. A javítás alatt a jelzőlámpák nem működnek, egysávos körforgalmi rend lesz érvényben. Kérjük az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a körforgalomban, különös tekintettel a villamosra!

2014. október 21.

Június 16-tól javítják a Kossuth Lajos sugárúti tömegközlekedési sáv burkolathibáit >>

Szeged, június 10. – Június 16-tól az 1-es villamosvonal Kossuth Lajos sugárúti szakaszán vágányzónán belüli útburkolati javítások kezdődnek, amely során a tömegközlekedés rendje ideiglenesen megváltozik. A garanciális javítás keretében zajló munkálatok várhatóan augusztus elejéig tartanak majd. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!

2014. június 12.
Hírek

Meghívó Szeged új tömegközlekedési térképeinek sajtóbemutatójára >>

Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt sajtótájékoztatójára Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt keretében elkészült Szeged aktuális tömegközlekedési térképe hagyományos és sematikus változatban is.

2015. november 02.

SAJTÓKÖZLEMÉNY 10. 07 >>

LEZÁRULT A NAGYPROJEKT

Szeged, október 7. – A Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt 2008 nyarán kezdődött és most sikeresen zárul. A projekt szakmai tartalmát teljes mértékben sikerült megvalósítani, sőt az eredeti célkitűzésekhez képest több mint egy milliárd forint értékben többletberuházások is megvalósultak.

2015. október 28.

SAJTÓKÖZLEMÉNY 09. 30 >>

ÜZEMBIZTONSÁGOT NÖVELŐ, KIEGÉSZÍTŐ BERUHÁZÁSOK VALÓSULTAK MEG

Szeged, szeptember 30. – A Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt keretében üzembiztonságot növelő, kiegészítő beruházások valósultak meg a 13 új járműből álló trolibuszflotta leszállítása óta eltelt időszakban, egyrészt a projekt maradék pénzforrásainak felhasználásával, másrészt a Kormány által jóváhagyott többlettámogatási összegből.

2015. október 28.