imageRókusi csomópont
imageA projekt bemutatása

imageTudta-e, hogy
  • Szeged első alacsonypadlós trolibusza egy Škoda 21Tr típus volt?

  • a Pulz utcai villamosremízben új szervizcsarnok is épül, amely minden tekintetben alkalmas lesz az új villamosok vizsgálatára, javítására?

  • a Rókusi csomópontban kizárólag annak a sávnak a prizmái világítanak, melyek szabad jelzést kaptak?

A napokban kezdte meg a város új, SWING Szeged típusú villamosflottájának prototípusa 10 ezer kilométeres próbafutását. A jármű utasok nélkül közlekedik az 1-es és 2-es villamosvonalon.


Tovább...

Szeged, november 18. – November 21-én, hétfőn változik az Indóház tér forgalmi rendje az 1-es villamosvonal rekonstrukciós munkálatai miatt. Közlekedni a Gőz utca–Indóház tér–Galamb utca felé lehet. Végleges helyére kerül a helyi buszok Indóház téri megállója és a taxiállomás. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!


Tovább...

November 21-én, hétfőn változik az Indóház tér forgalmi rendje az 1-es villamosvonal rekonstrukciós munkálatai miatt. Közlekedni a Gőz utca–Indóház tér–Galamb utca felé lehet. Végleges helyére kerül a helyi buszok Indóház téri megállója és a taxiállomás. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!


Tovább...

Szeged, október 18. – Október 20-án, csütörtökön változik az Indóház tér forgalmi rendje az 1-es villamosvonal rekonstrukciós munkálatai miatt. A Gőz utcát lezárják, a Szent Ferenc utca érintett szakaszára csak a buszok mehetnek be, autóval a Galamb utcába lehet behajtani. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!


Tovább...

Október 20-án, csütörtökön változik az Indóház tér forgalmi rendje az 1-es villamosvonal rekonstrukciós munkálatai miatt. A Gőz utcát lezárják, a Szent Ferenc utca érintett szakaszára csak a buszok mehetnek be, autóval a Galamb utcába lehet behajtani. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!


Tovább...

Szeged, október 13. –Az 1-es villamosvonal rekonstrukciója ütemezetten halad, október 17-étől, hétfőtől újból kétszer két sávon lehet közlekedni a Tisza Lajos körúton, az Aradi vértanúk terénél. A munkaterület mellett kisebb korlátozásokra még számítani kell.  Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!


Tovább...

Az 1-es villamosvonal rekonstrukciója ütemezetten halad, október 17-étől, hétfőtől újból kétszer két sávon lehet közlekedni a Tisza Lajos körúton, az Aradi vértanúk terénél. A munkaterület mellett kisebb korlátozásokra még számítani kell.  Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!


Tovább...

Szeged, október 4. – Október 5-én, szerdán elkezdődik az 1-es villamosvonal Boldogasszony sugárúti szakaszának garanciális javítása. Ugyancsak szerdán némileg módosul az Indóház tér forgalmi rendje. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!


Tovább...

Október 5-én, szerdán elkezdődik az 1-es villamosvonal Boldogasszony sugárúti szakaszának garanciális javítása. Ugyancsak szerdán némileg módosul az Indóház tér forgalmi rendje.


Tovább...

Szeged, szeptember 26. – Szeptember 28-án, szerdán az 1-es villamosvonal rekonstrukciója miatt a Tisza Lajos körút Boldogasszony sugárúti csomópont sugárút felőli oldalát zárják le. Az Aradi vértanúk terén átmenetileg egyirányú körforgalmi rend szerint lehet majd közlekedni, ezért útszűkületre és forgalomkorlátozásokra kell számítani. A munkálatok előreláthatólag október második felében fejeződnek be. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!


Tovább...

Szeptember 28-án, szerdán az 1-es villamosvonal rekonstrukciója miatt a Tisza Lajos körút Boldogasszony sugárúti csomópont sugárút felőli oldalát zárják le. Az Aradi vértanúk terén átmenetileg egyirányú körforgalmi rend szerint lehet majd közlekedni, ezért útszűkületre és forgalomkorlátozásokra kell számítani. A munkálatok előreláthatólag október második felében fejeződnek be. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!


Tovább...

Szeged, 2011. szeptember 23. – A Belvárosi híd újszegedi hídfőjében szeptember 26-ától, hétfőtől működik az autóbuszok és a trolibuszok két új megállóhelye a belváros irányában. A kifelé haladó járatok továbbra is az eredeti megállóikban állnak meg. Ugyancsak hétfőtől működik az új jelzőlámparendszer. Kérjük, figyelmesen közlekedjenek!


Tovább...

A Belvárosi híd újszegedi hídfőjében szeptember 26-ától, hétfőtől működik az autóbuszok és a trolibuszok két új megállóhelye a belváros irányában. A kifelé haladó járatok továbbra is az eredeti megállóikban állnak meg. Ugyancsak hétfőtől működik az új jelzőlámparendszer. Kérjük, figyelmesen közlekedjenek!


Tovább...

Szeged, szeptember 13. – Szeptember 15-én, csütörtökön megkezdődik az 1-es villamosvonal Indóház téri felújításának harmadik üteme. Változik a forgalmi rend: a Gőz utca egyirányú, a Szent Ferenc utca kétirányú lesz, behajtani azonban csak korlátozott feltételek mellett lehet, a Galamb utcában útszűkületre kell számítani. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!


Tovább...
Forgalmi változások

Péntektől garanciális javítás a jelzőlámpás körforgalomban >>

Az őszi iskolaszünetben, október 24. és november 2. között a kivitelező garanciálisan javítja a burkolatba épített világító fényeket a Kossuth L. sgt.-Vásárhelyi Pál utcai jelzőlámpás körforgalomban. A javítás alatt a jelzőlámpák nem működnek, egysávos körforgalmi rend lesz érvényben. Kérjük az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a körforgalomban, különös tekintettel a villamosra!

2014. október 21.

Június 16-tól javítják a Kossuth Lajos sugárúti tömegközlekedési sáv burkolathibáit >>

Szeged, június 10. – Június 16-tól az 1-es villamosvonal Kossuth Lajos sugárúti szakaszán vágányzónán belüli útburkolati javítások kezdődnek, amely során a tömegközlekedés rendje ideiglenesen megváltozik. A garanciális javítás keretében zajló munkálatok várhatóan augusztus elejéig tartanak majd. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!

2014. június 12.
Hírek

Meghívó Szeged új tömegközlekedési térképeinek sajtóbemutatójára >>

Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt sajtótájékoztatójára Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt keretében elkészült Szeged aktuális tömegközlekedési térképe hagyományos és sematikus változatban is.

2015. november 02.

SAJTÓKÖZLEMÉNY 10. 07 >>

LEZÁRULT A NAGYPROJEKT

Szeged, október 7. – A Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt 2008 nyarán kezdődött és most sikeresen zárul. A projekt szakmai tartalmát teljes mértékben sikerült megvalósítani, sőt az eredeti célkitűzésekhez képest több mint egy milliárd forint értékben többletberuházások is megvalósultak.

2015. október 28.

SAJTÓKÖZLEMÉNY 09. 30 >>

ÜZEMBIZTONSÁGOT NÖVELŐ, KIEGÉSZÍTŐ BERUHÁZÁSOK VALÓSULTAK MEG

Szeged, szeptember 30. – A Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt keretében üzembiztonságot növelő, kiegészítő beruházások valósultak meg a 13 új járműből álló trolibuszflotta leszállítása óta eltelt időszakban, egyrészt a projekt maradék pénzforrásainak felhasználásával, másrészt a Kormány által jóváhagyott többlettámogatási összegből.

2015. október 28.