imageRókusi csomópont
imageA projekt bemutatása

imageTudta-e, hogy
  • A B+R kerékpártárolók őrzöttek és ingyenesen használhatók lesznek?

  • a Rókusi csomópontban kizárólag annak a sávnak a prizmái világítanak, melyek szabad jelzést kaptak?

  • a fejlesztés keretében 4,8 km új villamospálya épül és 18,3 km meglévő vonal újul meg?

A 4-es villamosvonal rekonstrukciója keretében a tervek szerint folytatódik a tömegközlekedési sáv felújítása a Tisza Lajos körút középső szakaszán. Megerősítik a Centrum megálló burkolatát és befejezik a vágányzóna aszfaltozását. A munkálatok a tömegközlekedés korlátozásával járnak. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!


Tovább...

Szeged, 2011. május 4. – A 4-es villamosvonal rekonstrukciója keretében a tervek szerint május 6-án, pénteken egy hétre lezárják a József Attila sugárút és a Rózsa utca kereszteződését. Változik a forgalmi rend. Kérjük, figyelmesen közlekedjenek!


Tovább...

A 4-es villamosvonal rekonstrukciója keretében a tervek szerint május 6-án, pénteken egy hétre lezárják a József Attila sugárút és a Rózsa utca kereszteződését. Változik a forgalmi rend. Kérjük, figyelmesen közlekedjenek!


Tovább...

A 4-es villamosvonal rekonstrukciója keretében a tervek szerint május 2-án, hétfőn a második ütemmel folytatódik a pályazóna útburkolat cseréje a József Attila sugárút és a Makkosházi körút kereszteződésében. Változik a forgalmi rend. Kérjük, figyelmesen közlekedjenek!


Tovább...

Szeged, 2011. április 18. – Április 20-án, szerdától a 4-es villamosvonal rekonstrukciója keretében elkezdődik a Glattfelder téri közlekedési csomópont átépítése. A felújítás várhatóan július elejéig tart és félpályás forgalomkorlátozással jár. Kérjük, figyelmesen közlekedjenek!


Tovább...

Április 20-án, szerdától a 4-es villamosvonal rekonstrukciója keretében elkezdődik a Glattfelder téri közlekedési csomópont átépítése. A felújítás várhatóan július elejéig tart és félpályás forgalomkorlátozással jár. Kérjük, figyelmesen közlekedjenek!


Tovább...

Szeged, 2011. április 1. – A 4-es villamosvonal rekonstrukciója keretében elkezdődnek a munkálatok a Tisza Lajos körúti szakaszon is. Várhatóan három és félhónapos forgalomkorlátozás lép érvénybe április 4-én, hétfőn reggel a Tisza Lajos körúton. Kérjük, figyelmesen közlekedjenek!


Tovább...

A 4-es villamosvonal rekonstrukciója keretében elkezdődnek a munkálatok a Tisza Lajos körúti szakaszon is. Várhatóan három és félhónapos forgalomkorlátozás lép érvénybe április 4-én, hétfőn reggel a Tisza Lajos körúton. Kérjük, figyelmesen közlekedjenek!


Tovább...

Szeged, 2011. március 31. – Folytatódik az 1-es villamosvonal rekonstrukciója: április 4-én, hétfő reggel elkezdődik az Indóház tér szakaszos felújítása. Az 1-es villamos továbbra is közlekedik, a munkálatok a tér részleges lezárásával és forgalomkorlátozásokkal járnak. Kérjük, közlekedjenek nagyon figyelmesen!


Tovább...

Folytatódik az 1-es villamosvonal rekonstrukciója: április 4-én, hétfő reggel elkezdődik az Indóház tér szakaszos felújítása. Az 1-es villamos továbbra is közlekedik, a munkálatok a tér részleges lezárásával és forgalomkorlátozásokkal járnak. Kérjük, közlekedjenek nagyon figyelmesen!


Tovább...

Szeged, 2011. március 28. – A 4-es villamosvonal rekonstrukciója keretében a tervek szerint március 30-án, szerdán reggel elkezdődik a pályazóna útburkolat cseréje a József Attila sugárút és a Makkosházi körút kereszteződésében. A felújításra két ütemben kerül sor félpályás útzár mellett. Kérjük, figyelmesen közlekedjenek!


Tovább...

A 4-es villamosvonal rekonstrukciója keretében a tervek szerint március 30-án, szerdán reggel elkezdődik a pályazóna útburkolat cseréje a József Attila sugárút és a Makkosházi körút kereszteződésében. A felújításra két ütemben kerül sor félpályás útzár mellett. Kérjük, figyelmesen közlekedjenek!


Tovább...

Február 23-ától várhatóan egy hétre félpályás útzár lesz érvényben a 4-es villamosvonal rekonstrukciója miatt a Murányi utca József Attila sugárútra kivezető szakaszán. A tervek szerint március elején egy napra a kereszteződést teljesen lezárja a kivitelező.

 


Tovább...

Szeged, 2011. február 21. – Február 23-ától várhatóan egy hétre félpályás útzár lesz érvényben a 4-es villamosvonal rekonstrukciója miatt a Murányi utca József Attila sugárútra kivezető szakaszán. A tervek szerint március elején egy napra a kereszteződést teljesen lezárja a kivitelező. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!


Tovább...
Forgalmi változások

Péntektől garanciális javítás a jelzőlámpás körforgalomban >>

Az őszi iskolaszünetben, október 24. és november 2. között a kivitelező garanciálisan javítja a burkolatba épített világító fényeket a Kossuth L. sgt.-Vásárhelyi Pál utcai jelzőlámpás körforgalomban. A javítás alatt a jelzőlámpák nem működnek, egysávos körforgalmi rend lesz érvényben. Kérjük az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a körforgalomban, különös tekintettel a villamosra!

2014. október 21.

Június 16-tól javítják a Kossuth Lajos sugárúti tömegközlekedési sáv burkolathibáit >>

Szeged, június 10. – Június 16-tól az 1-es villamosvonal Kossuth Lajos sugárúti szakaszán vágányzónán belüli útburkolati javítások kezdődnek, amely során a tömegközlekedés rendje ideiglenesen megváltozik. A garanciális javítás keretében zajló munkálatok várhatóan augusztus elejéig tartanak majd. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!

2014. június 12.
Hírek

Meghívó Szeged új tömegközlekedési térképeinek sajtóbemutatójára >>

Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt sajtótájékoztatójára Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt keretében elkészült Szeged aktuális tömegközlekedési térképe hagyományos és sematikus változatban is.

2015. november 02.

SAJTÓKÖZLEMÉNY 10. 07 >>

LEZÁRULT A NAGYPROJEKT

Szeged, október 7. – A Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt 2008 nyarán kezdődött és most sikeresen zárul. A projekt szakmai tartalmát teljes mértékben sikerült megvalósítani, sőt az eredeti célkitűzésekhez képest több mint egy milliárd forint értékben többletberuházások is megvalósultak.

2015. október 28.

SAJTÓKÖZLEMÉNY 09. 30 >>

ÜZEMBIZTONSÁGOT NÖVELŐ, KIEGÉSZÍTŐ BERUHÁZÁSOK VALÓSULTAK MEG

Szeged, szeptember 30. – A Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt keretében üzembiztonságot növelő, kiegészítő beruházások valósultak meg a 13 új járműből álló trolibuszflotta leszállítása óta eltelt időszakban, egyrészt a projekt maradék pénzforrásainak felhasználásával, másrészt a Kormány által jóváhagyott többlettámogatási összegből.

2015. október 28.