imageRókusi csomópont
imageA projekt bemutatása

imageTudta-e, hogy
  • a fejlesztés keretében 9 db vadonatúj alacsonypadlós villamossal és 10 db alacsonypadlós trolibusszal bővül a szegedi járműpark?

  • a felújított vonalakon az új peronok magassága 30 cm, ami megkönnyíti és gyorsítja a ki- és beszállást?


Meghívó Szeged utastájékoztató rendszerének átadására

 

Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt részeként intelligens diszpécser-, utastájékoztató és utasinformációs rendszer kiépítésére került sor Szegeden.

 

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata ezúton tisztelettel meghívja Önt az utastájékoztató rendszer ünnepélyes átadására.

 

Helyszín: 10-es trolibusz Csillagtér (Budapesti krt.) megálló

 

Időpont: 2014. július 17. (csütörtök), 13.00 óra

 

A fejlesztés célja a közösségi közlekedés megbízhatóságának növelése, az utasok tájékoztatása és a járatok menetidejének csökkentése. Az új utastájékoztató rendszert dr. Botka László Szeged Megyei Jogú Város polgármestere adja át ünnepélyes keretek között.

 

Kérjük, részvételi szándékát 2014. július 16-ig a következő elérhetőségeken jelezze:

 

Dömény Ágnes, tel.: 62/567-825, e-mail: domenya@lapcom.hu

 

Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk!

Forgalmi változások

Péntektől garanciális javítás a jelzőlámpás körforgalomban >>

Az őszi iskolaszünetben, október 24. és november 2. között a kivitelező garanciálisan javítja a burkolatba épített világító fényeket a Kossuth L. sgt.-Vásárhelyi Pál utcai jelzőlámpás körforgalomban. A javítás alatt a jelzőlámpák nem működnek, egysávos körforgalmi rend lesz érvényben. Kérjük az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a körforgalomban, különös tekintettel a villamosra!

2014. október 21.

Június 16-tól javítják a Kossuth Lajos sugárúti tömegközlekedési sáv burkolathibáit >>

Szeged, június 10. – Június 16-tól az 1-es villamosvonal Kossuth Lajos sugárúti szakaszán vágányzónán belüli útburkolati javítások kezdődnek, amely során a tömegközlekedés rendje ideiglenesen megváltozik. A garanciális javítás keretében zajló munkálatok várhatóan augusztus elejéig tartanak majd. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen!

2014. június 12.
Hírek

Meghívó Szeged új tömegközlekedési térképeinek sajtóbemutatójára >>

Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt sajtótájékoztatójára Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt keretében elkészült Szeged aktuális tömegközlekedési térképe hagyományos és sematikus változatban is.

2015. november 02.

SAJTÓKÖZLEMÉNY 10. 07 >>

LEZÁRULT A NAGYPROJEKT

Szeged, október 7. – A Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt 2008 nyarán kezdődött és most sikeresen zárul. A projekt szakmai tartalmát teljes mértékben sikerült megvalósítani, sőt az eredeti célkitűzésekhez képest több mint egy milliárd forint értékben többletberuházások is megvalósultak.

2015. október 28.

SAJTÓKÖZLEMÉNY 09. 30 >>

ÜZEMBIZTONSÁGOT NÖVELŐ, KIEGÉSZÍTŐ BERUHÁZÁSOK VALÓSULTAK MEG

Szeged, szeptember 30. – A Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt keretében üzembiztonságot növelő, kiegészítő beruházások valósultak meg a 13 új járműből álló trolibuszflotta leszállítása óta eltelt időszakban, egyrészt a projekt maradék pénzforrásainak felhasználásával, másrészt a Kormány által jóváhagyott többlettámogatási összegből.

2015. október 28.